De aanleiding voor het hele ‘geef om kinderen’ project en Noordkaap Amersfoort in het bijzonder ligt bij mijn eigen gedrevenheid om mensen te helpen.
Ralph Ratterman vertelde mij vorig jaar dat het zijn grote droom was om nog een keer naar de Noordkaap te fietsen en te kijken of hij daarmee ook iets ‘goeds’ kon doen. Ik bood direct aan om mee te denken hoe we daar op een succesvolle manier invulling aan konden geven. Vanaf dat moment was ik direct ‘hooked’. Ik merkte dat ik er veel over aan het nadenken was en steeds enthousiaster werd. Dat gevoel werd nog eens versterkt na de (eerste) reacties van een aantal mede ondernemers waar we wat ideeën gingen polsen.

Ik denk dat ik met mijn ervaring als ondernemer en met mijn netwerk een positieve bijdrage kan leveren aan het succes van de stichting en het project Noordkaap naar Amersfoort.

Ik ben al jaren bezig met mijn eigen onderneming en zit in de gelukkige positie dat ik  een gelukkig en gezond gezin heb. Ik realiseer me echter dat er mensen en met name kinderen zijn die het minder goed hebben. Dit is voor mij een manier om iets ‘terug te doen’ en ben ervan overtuigd dat we hiermee echt een verschil kunnen maken, ook al is het maar een beetje. Voor mij is het duidelijk dat we met de stichting ‘geef om kinderen’ in staat zijn om kinderen een beetje meer geluk te geven.

Start typing and press Enter to search