Begin 2015 vroeg Ralph mij mee te doen met de Challenge ‘Ride 4 Kids’ Fietsen door de Pyreneeën voor een zeer goed doel.

Drie dagen super zware bergen beklimmen iets wat ik nooit voor mogelijk hield. Tijdens en na mijn fietservaring werd ik hierbij geconfronteerd met de ernst van energiestofwisselingsziekte bij kinderen. Iets wat binnen ieder gezin bij een kind na een aantal jaren kan ontstaan. Het leven binnen zo’n gezin veranderd volledig en wordt onzeker. Een hel en een rollercoaster waarin je terecht komt. Gelukkig hebben wij gezonde kinderen, maar dat is niet vanzelfsprekend. Doelen nastreven is goed , maar om dat in combinatie te doen voor een zeer goed doel maakt het dubbel mooi.

Voor stichting Geef om Kinderen wil ik mij graag inzetten, omdat het niet alleen om kinderen gaat met energiestofwisselingsziekte, maar ook terminaal zieke kinderen of kinderen met een hart afwijking. Kortom : ernstig zieke kinderen. In samenwerking met stichting Geef om Kinderen wil ik werken naar een mooi resultaat door veel geld op te halen. Wat mooi dat er kanjers zijn die 3600 kilometer gaan fietsen van Noordkaap naar Amersfoort. Respect. Dat geeft nog meer aan hoe belangrijk het is ons in te zetten voor kinderen die zicht willen houden op een toekomst. Voor velen vanzelfsprekend, maar voor een groep absoluut niet.

Start typing and press Enter to search