Als ouders van 2 gelukkige kinderen beseffen mijn vrouw en ik ons maar al te goed hoe gelukkig wij onszelf mogen prijzen.

De afgelopen jaren heb ik mogen ervaren hoe mooi het is om iets te doen voor families met zieke kinderen. Ik heb verschillende fietsevenementen mogen meemaken. Dit waren iedere keer gesponsorde evenementen.

Dit is mij dusdanig goed bevallen dat er een wens is ontstaan om echt zelf iets te gaan ondernemen. Toen wij in onze familie werden geconfronteerd met kanker bij ons achter-nichtje wist ik het zeker. Dit is mijn manier om iets te doen. Helaas is ons achter-nichtje inmiddels overleden. Ongelooflijk hoeveel verdriet dit teweeg brengt bij de ouders, de opa’s en oma’s en natuurlijk bij de rest van de familie. Dat mag gewoon niet bij het leven horen. Kinderen moeten gewoon kind kunnen zijn.

Natuurlijk beseffen wij ons dat wij met onze acties geen kinderen kunnen genezen. Ik wou dat dat waar was……

Wel beseffen wij ons dat er heel veel geld nodig is voor onderzoek naar de ontwikkeling van medicijnen voor deze zieke kinderen. Daar kunnen we dus wel wat aan doen!

Met ons project hopen we heel erg veel geld op te gaan halen. Het gaat een prachtige avontuur worden. Ongetwijfeld fysiek een uitdaging maar neem van mij aan dat er ook heel veel emotie bij komt kijken.

Wie gaat de uitdaging met mij aan?

Start typing and press Enter to search