Rolf van AsSponsorbedrag tot nu toe opgehaald: €427

  Rolf van As

  Woonplaats: Amersfoort
  Email-adres: rolfvanas@me.com

  Motivatie

  Ieder ziek kind is een kind teveel. Wanneer goede bekenden van je met een plan komen, dan denk je erover na en eigenlijk direct vol erin. Wat een mooi project om aandacht te vragen voor de ernstig zieke kinderen.
  Inmiddels kan ik als direct betrokkene u melden dat de wereld zo beroerd nog niet is. Zo ontzettend veel mensen en organisaties zetten hun schouders eronder en helpen mee om “ons” doel te bereiken. Vaak kosteloos en met veel sympathie voor dit project. Uiteindelijk is hetgeen wij allen doen een niemendalletje in vergelijking tot de uitdaging of vaak een slecht uitzicht, waar het zieke kind en de ouders voor staan.
  Alleen daarom al, ga ik vol gas om dit project te ondersteunen. Ik doe dit door de eerste week te gaan koken tijdens de karavaan (van de Noordkaap naar Kiruna) en de gehele catering en organisatie hiervan onder mijn hoede te nemen. Tevens zijn veel van mijn leveranciers en relaties hierbij betrokken en helpen mij de klus kosten neutraal te volbrengen. Vanuit mijn restaurants zijn de voorbereidingen gedaan en kan ik voedselveiligheid voor onze stoere wielrenners waarborgen. Tevens zullen zij iedere dag smullen van onze gerechten, althans dat is mijn streven 😉

  Doet mee met etappe:
  4. Vrijwilliger

  Doel sponsorbedrag:
  Zoveel mogelijk, echter is er aan waarde al heel veel gesponsord in de vorm van voedsel en materialen.

  Persoonlijke Sponsor

  Doneer voor Rolf van As

  Donatieformulier  Gegevens donateur  Start typing and press Enter to search